• In 2 minuten gereserveerd
  • Breng- en haalservice
  • Voertuigen vrij van reclame
  • Geen verborgen kosten

Informatie over huren

Ja, indien dit van tevoren wordt doorgegeven. Dit in verband met de verzekering.

Ja, indien dit van tevoren wordt doorgegeven. De benodigde informatie van de desbetreffende bestuurder zijn de NAW-gegevens en de identiteitsgegevens.

De waarborgsom is gelijk aan de geschatte totale huursom van de huurauto vermeerdert met het eigen risico. Betaling dient voorafgaand aan de huurperiode te geschieden door het bedrag te pinnen, indien dit niet mogelijk is kan het ook met een geldige creditcard (extra kosten). De minimale waarborgsom bedraagt €250,-.

De huurauto kan tijdens de openingstijden van Ensing Autoverhuur worden ingeleverd. Indien na openingstijd, gelieve de huurauto goed af te sluiten en de sleutel in de daarvoor bestemde brievenbus deponeren. Inleveren na openingstijd dient altijd in overleg met een medewerker van Ensing Autoverhuur te gebeuren.

Ja, Ensing Autoverhuur werkt op basis van reservering. Dit geldt uiteraard ook voor een auto huren.

Een geldig Nederlands rijbewijs én paspoort/identiteitskaart én een recentelijk bank- of giroafschrift ter verificatie van de adresgegevens.

Verzekering

De huurauto’s/bussen van Ensing Autoverhuur zij WA-verzekerd; zijn voorzien van een inzittenden verzekering en bovendien kunt u in geheel Europa dag en nacht gebruik maken van RoadGuard.

Er geldt een standaard Eigen Risico voor zowel schade aan het voertuig als diefstal van het voertuig. Dit betekend dat u als huurder tot een bepaald bedrag aansprakelijk bent per schadegeval of in geval van diefstal.

Onderhoud, bekeuringen, diefstal en schade

Bij diefstal dient u zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Een kopie van de aangifte, een schadeaangifteformulier en de originele sleutels ontvangen wij graag zo snel mogelijk. Daarnaast dient u ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het voorval.

Krijgt u tijdens de huurperiode schade met de huurauto, dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

  • Rijd niet verder met de huurauto;
  • Neem contact op met de politie;
  • Vul het Europees schadeformulier in (deze bevindt zich in het dashboardkastje);
  • Meld de schade z.s.m. bij Ensing Autoverhuur;
  • Lever het Europees schadeformulier in bij onze vestiging.

Bij pech onderweg kunt u contact opnemen met de ANWB en Ensing Autoverhuur. De desbetreffende telefoonnummers kunt u vinden bij de autopapieren in het dashboardkastje. U geeft dan door het kenteken, het probleem en de pechlocatie.

Bovenhoofdse schade is de schade van de verhuurder veroorzaakt door aanrijding met het deel van het voertuig dat zich op een hoogte van meer dan 1.90 meter boven de grond bevindt of door aanrijding met op het voertuig bevestigde zaken die zich op meer dan 1.90 meter boven de grond bevinden. De regelgeving hiervoor staat opgenomen in de voorwaarden, zoals die door Bovag zijn gesteld.

Ja, u krijgt de huurauto volgetankt mee. Graag ontvangen wij deze ook volgetankt terug.

Indien u tijdens de huurperiode een bekeuring heeft gekregen, dan wordt deze door Ensing Autoverhuur doorbelast. Hierbij geldt dat hiervoor administratiekosten in rekening zullen worden gebracht.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de voorwaarden van BOVAG.

De algemene voorwaarden van Ensing Autoverhuur zijn zoals deze vermeld staan op de website. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Rijbewijs

Voor het huren van een huurauto/bus dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

Bekijk ons aanbod auto huren, personenbus huren, bestelwagen huren of aanhanger huren. Wij hebben een groot wagenpark aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Een auto huren Apeldoorn moet zo nooit een probleem zijn!