Shortlease personenauto's

Wilt u langer dan een maand een voertuig huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortlease bij Ensing Autoverhuur erg interessant voor u. U hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen: na één maand kunt u het voertuig (gewoon) weer bij ons inleveren, zonder verborgen kosten.

Op zoek naar een shortlease auto zakelijk? Met vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en omstreken kunnen  wij door heel Nederland uw gewenste voertuig afleveren. Heeft u behoefte aan een compacte handgeschakelde stadsauto of een ruime automaat met trekhaak, het is allemaal mogelijk bij Ensing Autoverhuur. Door onze flexibele werkwijze en het grote aanbod (voertuigen) voorkomt u stilstand van uw wagenpark, maar zit u ook nooit ongewild zonder auto of bus.

Heeft u (voor) een project van 6 maanden een ruime station met trekhaak nodig? Dan leaset u die voor 6 maanden. Kunt u daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan levert u die ruime station met trekhaak in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment. U betaalt alleen voor de periode dat u een auto of bus (ook) echt nodig heeft. Vertel ons wat u nodig heeft, dan komen wij met een passend voorstel!