Ensing Autoverhuur Bestelwagens


Gaat u verhuizen of heeft u om een andere reden vervoer nodig? Dan kunt u bij Ensing Autoverhuur ook voor bestelwagens terecht. De bestelwagens uit ons uitgebreide wagenpark variëren van een inhoud van 4 m3 tot 20 m3, dus in zowel klein- als grootvervoer kunnen wij u voorzien. Tevens zijn wij in het bezit van een koelwagen met automatische laadklep.
Indien voorradig bieden wij ook de mogelijkheid tot het verkrijgen van verhuisdekens, spanbanden, steekwagens, etc. Informeer hiervoor bij een van onze medewerkers.

Hieronder staat het overzicht van de bestelwagens uit ons wagenpark in Apeldoorn, Zwolle en Almelo. Ook kunt u bij ons personenauto’s, personenbussen, aanhangwagens en rolstoelbussen huren. Indien u nog vragen heeft of graag extra informatie wilt ontvangen, dan staat een van onze medewerkers u graag telefonisch of persoonlijk te woord. Het is ook mogelijk om via het invulformulier op deze website uw vraag bij een van onze medewerkers neer te leggen, zodat wij uw vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. We zien u graag snel bij Ensing autoverhuur in Apeldoorn, Zwolle, Almelo en omstreken!