Shortlease Bestelwagens

Wilt u langer dan een maand een voertuig huren, maar toch flexibel blijven? Dan is shortlease bij Ensing Autoverhuur erg interessant voor u. U hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen: na één maand kunt u het voertuig (gewoon) weer bij ons inleveren, zonder verborgen kosten.

Zakelijk op zoek naar een shortlease auto ? Met vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en omstreken kunnen  wij door heel Nederland uw gewenste voertuig afleveren. Heeft u behoefte aan een compacte handgeschakelde stadsauto of een ruime automaat met trekhaak, het is allemaal mogelijk bij Ensing Autoverhuur. Door onze flexibele werkwijze en het grote aanbod (voertuigen) voorkomt u stilstand van uw wagenpark, maar zit u ook nooit ongewild zonder auto of bus.

Heeft u (voor) een project van 6 maanden een ruime station met trekhaak nodig? Dan leaset u die voor 6 maanden. Kunt u daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan levert u die ruime station met trekhaak in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment. U betaalt alleen voor de periode dat u een auto of bus (ook) echt nodig heeft. Vertel ons wat u nodig heeft, dan komen wij met een passend voorstel!