• In 2 minuten gereserveerd
  • Breng- en haalservice
  • Voertuigen vrij van reclame
  • Geen verborgen kosten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een manier van ondernemen die niet enkel gericht is op winst maken, maar waarbij de ondernemer ook mens en leefomgeving centraal stelt. Wij van Ensing Autoverhuur zijn ons ook zeer bewust van alles wat om ons heen gebeurt. Wij gaan daarom verantwoordelijk om met mens, milieu en maatschappij.

Zuinig verbruik

Al onze voertuigen zijn hoogstens 3 jaar oud. Wij zorgen er immer voor dat ieder voertuig in ons wagenpark goed is onderhouden en is uitgerust met seizoensgebonden banden met de juiste bandenspanning, zodat de voertuigen zo zuinig mogelijk de deur uit gaan.

AdBlue

Ruim twee derde van onze bestel- en personenbussen zijn voorzien van een tank waar AdBlue in is opgeslagen. AdBlue is een waterachtige oplossing, bestaande uit ureum en gedemineraliseerd water. De vloeistof zorgt voor een reactie waardoor tot wel 85 procent van de uitstoot van stikstofoxiden wordt omgevormd tot water en stikstof. AdBlue draagt dus bij aan een beter milieu, daar stikstofoxiden, in tegenstelling tot water en stikstof, schadelijk zijn voor mens en milieu.

Wij zorgen ervoor dat de AdBlue tank te allen tijde gevuld is, zodat u veilig en milieuvriendelijk de weg op kunt.

Lokale initiatieven

Naast het leveren van zuinige, milieuvriendelijke voertuigen, steunen wij ook lokale initiatieven, zoals de Doe-Fabriek in Apeldoorn. De Doe-Fabriek is een evenementen- en organisatiebureau dat zich voornamelijk bezighoudt met activiteiten van kinderen. Wij van Ensing Autoverhuur werken samen met de stichting Doe-Kids, een tak van de Doe-Fabriek, om de Ensing Autoverhuur Zeepkistenrace voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar tot een succes te brengen.